Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

Navegació

Menú principal

Agenda Teatre Casal Agramuntí

Imatge de complement Ampliar imatge
23/05/2019
Curs
KARAOKE “Sing Along Project”

La gran majoria dels professors de llengües estrangeres utilitzen la música a l'aula, tant com a eina d'ensenyament com com a mitjà de motivar els estudiants. La majoria dels estudiants estan exposats a les cançons en anglès en la seva vida quotidiana, a la ràdio, a la televisió, en els comercials de televisió, etc. Sovint compren música d'artistes anglesos i solen reconèixer i cantar algunes de les lletres. La música és una manera divertida d'apropar-se al llenguatge, i això és el que aquest projecte és tot.


En què consisteix el projecte Sing Along? experimentats professors d'anglès i músics realitzaran un concert en viu a la seva escola. Però això és un concert amb una diferència: els seus estudiants podran veure les lletres de les cançons, projectades en una gran pantalla i se'ls animarà no només a escoltar passivament, sinó a unir-se, cantar, i fins i tot, pels més atrevits entre ells ( mestres inclosos), per realitzar ells mateixos.

 

Lloc:  TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - Agramunt
Horari:  12:30h
Organitza:  INS. RIBERA DEL SIÓ

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Ajuntament d'Agramunt
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats d'Agramunt - Ajuntament d'Agramunt
© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - 25310 - Agramunt