Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

Navegació

Menú principal

Agenda Teatre Casal Agramuntí

Imatge de complement Ampliar imatge
30/03/2019
Música
8è Concert Ramon Casals
A càrrec de la Polifònica de Puig-reig.

Ramon Casals a càrrec de la Polifònica de Puig-reig.

Aquest serà el 8è concert que s’organitza dins un projecte anual que té com a objectiu retre homenatge a qui fou durant més de 30 anys, director de la Coral d'Avui i Bon Cant.

En Ramon Casals (1941-2008) va deixar una gran petjada en el cor de molts agramuntins que any rere any recordem el seu compromís amb la música, el poble i el país, com el valuós treball dins el món coral.

Preu de l'entrada: 14 € (a taquilla) i 12 € (anticipada)

 Venda anticipada d'entrades a partir de l'11 de març per internet a través de www.inscripicions.cat i a l'Oficina de Turisme.

 La Polifònica de Puig-reig va ser fundada l'any 1968 amb el nom de Coral Joventut Sardanista, en el si de la colla sardanista del mateix nom. El 1987 va adoptar el nom actual.

Desenvolupa una intensa activitat a Catalunya, i també ha actuat a la majoria de països europeus, inclosos Rússia i Islàndia, així com a Israel, Mèxic, Filipines, Veneçuela, Estats Units, Canadà, Singapur, Malàisia, Colòmbia, Equador, Perú i Cuba. L'any 1992 va acompanyar el President de la Generalitat de Catalunya en viatge oficial a Argentina i Xile.

El repertori de la formació berguedana inclou totes les èpoques i estils. S'hi inclouen des d'oratoris barrocs fins a músicals de Broadway, passant per cantates, simfonies i rèquiems de les diferents èpoques de la història de la música, així com música tradicional i popular catalana.

L'any 1993, amb motiu del seu 25è aniversari, li va ser atorgada la Creu de Sant Jordi.

 

Lloc:  TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - Agramunt
Horari:  22h.
Organitza:  Coral d'Avui i Bon Cant
Imparteix:  Polifònica de Puig-reig.
Preu:  14 € (a taquilla) i 12 € (anticipada)

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Ajuntament d'Agramunt
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats d'Agramunt - Ajuntament d'Agramunt
© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - 25310 - Agramunt