Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

Navegació

Menú principal

Agenda Teatre Casal Agramuntí

Imatge de complement Ampliar imatge
22/02/2019
Música
Concert solidari de Las Migas

Las Migas és un quartet format per Bego Salazar (veu), Marta Robles (guitarra), Alicia Grillo (guitarra) i l’agramuntina Roser Loscos (violí). Destaquen no només per ser intèrprets, sinó també compositores i arranjadores dels seus propis temes, creant una sorprenent fusió de cultures quan estan juntes.

L’estil tan personal del quartet és difícil d’etiquetar. Alguns mitjans ho han denominat com a cançó mediterrània, música per a l’ànima, poesia cantada, sense altres límits que la seva pròpia inspiració.

Després dels seus dos treballs discogràfics anteriors amb els que van omplir els millors teatres nacionals i internacionals, i van participar en els festivals de Worldmusic més importants. Las Migas s’embarquen en un nou projecte amb la discogràfica Concert Music Entertaiment. Aquest disc és fruit d’un treball íntim, intens, on s’han deixat la pell carregant d’emoció cada nota. En definitiva, és el resultat d’un treball ben fet.

Aquest nou àlbum, titulat “Vente Conmigo”, compta amb la producció de Josemi Carmona i la col·laboració de Miguel Poveda en un dels temes que compon el disc, que ja està a la venda.

Preu: 15€ anticipada 18€ a taquilla.

Les entrades es poden adquirir en el següent link a partir del dia 4 de febrer.

https://www.inscripcions.cat/lasmigas2019/

El dia del concert de les 20:00 a les 22:00 en taquilla. Ah! I pels que no pugueu venir hi ha possibilitat de fila zero ;)

En benefici del projecte PedRetina i del repte #StargardtGo

Us hi esperem!

 

Lloc:  TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - Agramunt
Horari:  22h.
Organitza:  StargardtGo
Imparteix:  Las Migas
Preu:  15€ anticipada 18€ a taquilla.

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Ajuntament d'Agramunt
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats d'Agramunt - Ajuntament d'Agramunt
© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - 25310 - Agramunt