Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

Navegació

Menú principal

Agenda Teatre Casal Agramuntí

Imatge de complement Ampliar imatge
27/01/2019
Infantil
Espectacle 'Pim Pam' del Mag Bala

Última funció a Agramunt de l'espectacle de màgia 'Pim Pam' del Mag Bala

El Mag Bala presenta 'Pim Pam', en la que és la seva última funció d’aquest espectacle, el dissabte, 27 de gener. El seu show ha estat distingit com el millor espectacle de màgia de la demarcació de Lleida, es un espectacle que ha portat per a tot Catalunya i part de l’Aragó

El 'Pim Pam' és un espectacle de gran format, amb un gran treball darrera i en el que es pot veure, entre altres, aparicions i desaparicions de persones: "És un gran format, que és el format amb el que la gent es sorprèn més. Es pot veure des d'aparicions a desaparicions, tallar a gent per la meitat, etc.

Què, ara us han vingut ganes de veure algun truc, oi? Doncs sapigueu que el mag Bala no us ho posarà fàcil: “Sobretot mireu bé perquè com més mireu, menys veureu”.

t'ho perdràs!!!!!   Recorda que serà l'última oportunitat per veure aquest espectacle.

 L'espectacle de màgia tindrà lloc a les 17.00 h al Teatre del Casal Agramuntí. Les entrades tenen un preu de 5 euros i es poden aconseguir a l'Oficina de Turisme d'Agramunt i Cal batisté de Tornabous.

 

Lloc:  TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - Agramunt
Horari:  17:00h
Imparteix:  Cia. Mag Bala
Preu:  5 €.

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Ajuntament d'Agramunt
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats d'Agramunt - Ajuntament d'Agramunt
© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - 25310 - Agramunt