Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

Navegació

Menú principal

Sala Teatre 2017

Imatge de complement Ampliar imatge
25/03/2017 - 26/03/2017
Trobada
TROCAJOVE - Trobada d’Adolescents i Joves del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans

Arriba la TrocaJove, la trobada d’Adolescents i Joves del MCECC. Els pròxims dies 25 i 26 de març en diferents espais d’Agramunt.

La TrocaJove tornarà a ser un dels moments importants del curs pel Moviment. Allà descobrirem noves experiències, establirem nous lligams i compartirem jocs i dinàmiques amb companys i companyes de tots els esplais i centres del MCECC!

El MCECC, anualment, organitza una gran trobada pels grups de joves dels centres d’esplais federats. Sovint és el primer contacte d’aquests joves amb el Moviment a nivell català, més enllà de la seva realitat de zona o territori.

L’objectiu de la trobada és oferir una activitat centrada en els adolescents i joves dels centres d’esplai, proporcionant-los un espai de formació i creixement, vinculat a la transmissió de valors cívics i al compromís social. És un espai d’intercanvi de coneixements, relacions i activitats amb altres joves de diferents centres d’esplai, moltes dels quals acabaran formant part dels equips de monitors

A qui va dirigit?

Aquesta activitat està dirigida als grups d'adolescents i joves dels centres d’esplai del MCECC. Aquest any en la trobada hi poden participar els joves nascuts entre el 2002 i el 1999. Alumnes que cursen des de 3n d’ESO fins a 2n de Batxillerat. Aquests joves aniran acompanyats dels seus monitors/es amb un ràtio mínima d'1 per cada 10 i, com a mínim, dos monitors per centre d'esplai.

 

Lloc:  TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - Agramunt
Organitza:  Esplai del sio

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Ajuntament d'Agramunt
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats d'Agramunt - Ajuntament d'Agramunt
© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - 25310 - Agramunt