Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

Navegació

Menú principal

Sala Teatre 2017

Imatge de complement Ampliar imatge
08/12/2017 - 10/12/2017
Música
GRAN FESTIVAL D’ESCALA EN HI-FI 2016
"ASSOCIACIÓ DE DONES “L'ESBARJO"

Festival musical destinat a col•laborar amb la Marató de TV3.

Com cada any l’esforç,ha estat important, però sempre valdrà la pena, si aconseguim una vegada més, que passeu una nit amena i entretinguda.

NO HI FALTEU, SIGUEU SOLIDARIS !!!!!!!!!


Dies:  8 i 10 a les 19h.

Dia 9 a les 22h.

Venda d'entrades anticipades: dia 7 de Desembre de 18 a 21h. i també una hora abans de cada funció.
Preu: 10€.

 

La Marató 2017 estarà dedicada a les malalties infeccioses greus.

 

La propera Marató de TV3 estarà dedicada a algunes de les malalties infeccioses més greus, com l'hepatitis, la sida, la meningitis, la bronquitis o la tuberculosi.

La 26a edició de La Marató de TV3 es farà el diumenge 17 de desembre. Malalties com l'hepatitis, la sida, la sèpsia, la meningitis, la bronquitis, la pulmonia o la tuberculosi centraran aquesta edició. Els experts vaticinen que les malalties infeccioses es convertiran en una greu epidèmia en la pròxima dècada i que podrien arribar a causar 10 milions de morts el 2050 i superar les que provoca el càncer.

Les malalties infeccioses es deuen a la invasió de microorganismes que es multipliquen en el cos humà i poden afectar diversos aparells, com el respiratori, el digestiu o el nerviós. 

Entre els casos més preocupants de malalties infeccioses hi ha la sèpsia, que passa quan una infecció bacteriana s'escampa per tot el cos i afecta diversos òrgans i, en molts casos, provoca la mort. Cada any a Catalunya se'n detecten 20.000 casos i causen  la mort a més de 3.500 persones, 10 al dia.

La Marató del 17 de desembre centrarà els seus esforços a sensibilitzar la gent i a recaptar fons que permetran impulsar noves eines preventives i dissenyar mètodes de diagnòstic més eficients i ràpids per, finalment, disposar de tractaments més efectius contra els microorganismes que provoquen les infeccions.  

El tema d'aquest any l'ha seleccionat la Comissió Assessora Científica de La Marató a partir de les sol·licituds rebudes d'associacions mèdiques, de pacients i de familiars de pacients.

Font: TV3

Lloc:  TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - Agramunt
Organitza:  "ASSOCIACIÓ DE DONES “L'ESBARJO"
Preu:  10€.

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Ajuntament d'Agramunt
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats d'Agramunt - Ajuntament d'Agramunt
© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - 25310 - Agramunt