Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Agenda Teatre 2023

28/04/2023
Teatre
“Julieta i Romeu, l’amor mata”, l’obra de teatre de l’EA Ondara

Descobreix la nova obra de teatre de l’EA Ondara

 Un any més, l’EA Ondara estrena obra de teatre. Enguany l’escollida és “Julieta i Romeu, l’amor mata”, una adaptació del clàssic de William Shakespeare que durà a terme el nostre alumnat de primer de batxillerat d’arts escèniques. 

L’EA Ondara és una escola de titularitat pública amb una dilatada trajectòria en el món de les arts, arrelada al territori i amb entitat pròpia, que compta amb grans especialistes de l’àmbit de l’ensenyament de les arts plàstiques i el disseny.  

Descobreix “Julieta i Romeu, l’amor mata”, l’obra de teatre de l’EA Ondara 

“Julieta i Romeu, l’amor mata” és una adaptació del clàssic “Romeu i Julieta” de William Shakespeare preparada i dirigida per Marta Agustí, professora del centre Ondara. Aquesta obra ha estat treballada amb l’alumnat de primer de batxillerat d’arts escèniques. 

Pol Colell, artista i alumne de segon de batxillerat artístic del centre, ha estat l’autor del cartell de l’espectacle. 

L’obra es representarà al Teatre Casal Agramuntí el divendres 28 de abril  en dues funcions. La primera serà al matí, a les 11 hores, i l’altra a la tarda, a les 19:30 hores. En ambdós casos l’entrada és gratuïta.

De fet, la participació del nostre alumnat i la representació de l’obra de teatre de l’EA Ondara al Teatre Casal Agramuntí té molt a veure amb un dels nostres valors principals: trobem indispensable la vinculació i la participació activa en l’entorn social, educatiu, econòmic i cultura de Agramunt i l’Urgell i, per aquest motiu, facilitem la participació de l’alumnat en projectes reals i, alhora, motivadors.

En aquest cas, interpretar “Julieta i Romeu, l’amor mata”, en una sala de característiques majúscules com és el Teatre Casal Agramuntí és tot un aprenentatge per a tots ells i una oportunitat esplèndida per apropar-se una mica més a la realitat i conèixer com es treballa en el món professional.

Lloc: Teatre Casal Agramuntí. - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - Agramunt
Organitza: EA Ondara
Preu: Gratuit

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - 25310 - Agramunt