Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

23/10/2023

Imatge de complement
20/11/2020

 

AJUNTAMENT INFORMA - Agramunt limita les activitats de la desescalada

L'increment de casos positius de COVID-19 registrats a Agramunt en les darreres setmanes ens posiciona com el tercer poble de Catalunya amb un risc de rebrot més alt, motiu pel qual l'Ajuntament d'Agramunt decideix limitar algunes de les activitats permeses en el marc de la desescalada a partir del dilluns 23 de novembre.


LIMITACIÓ ACTIVITATS CULTURALS I EXTRAESCOLARS
Per una altra banda, tot i l?anunci de flexibilització d'algunes activitats a Catalunya a partir de dilluns, la situació epidemiològica d'Agramunt ens obliga a ser prudents, per això, l'Ajuntament ha decidit suprimir totes les activitats culturals previstes per la propera setmana:
- Actes programats durant la Setmana Lila contra la violència de gènere.

- L'Aula d'Extensió Universitària.
- L'obra teatral Fairfly de la companyia La Calòrica.
- Concert del Cor Euridice.

A més, com a institució competent i seguint les indicacions de Salut, es mantenen tancades les activitats extraescolars que es realitzen en equipaments municipals, tant en espais tancats com a l'aire lliure.

Per evitar al màxim la propagació del virus a Agramunt, recordem de nou la importància de complir amb totes les mesures de prevenció i reduir l?activitat social. No podem abaixar la guàrdia!

En aquest sentit, l'Ajuntament d'Agramunt també buscarà, d'acord amb les companyies, noves dates per la resta d' espectacles que s'han hagut de cancel·lar a causa de la Covid-19

Esperem poder-nos trobar ben aviat al teatre. Salut!.

24/01/2020

Lo Casal d'Agramunt

01/05/2019

BROTS cicle d'arts escèniques i musicals

L’ajuntament d’Agramunt sorteja entrades per l’obra de teatre del proper divendres dia 3 amb l’ actuació de la companyia La inestable 21 amb l’obra Q

13/03/2019

Els alumnes de P4 , els Picarols, de l'escola Mare de Déu del Socós han vingut a visitar la sala del teatre del Casal. A la classe comencen el tema del teatre i per fer un bon començament han volgut conèixer un teatre de veritat. Escenari, platea, camerinos, cabina de so i llum...Per un moment han fet d'actors i actrius i s ho han passat molt bé. Agraïm les explicacions del tècnic R.Roqué i fins un altra!

20/02/2019

Ja s’han exhaurit les entrades per assistir al Concert solidari de Las Migas que tindrà lloc el dia 22 de febrer al Teatre Casal Agramuntí, a les 22.00 h.

Divendres dia 4 es van posar a la venda les entrades via online per a la representació oberta al públic del Concert solidari de Las Migas. En 15 dies s’han venut més de 400 entrades. Quatre dies abans del concert ja podem dir que és impossible trobar entrades a la red de venta anticipada i a taquilla.

08/03/2018

El Teatre Casal Agramuntí va acollir, el passat dissabte, la primera Trobada de Pianistres

06/03/2018

El Teatre Casal Agramuntí s’uneix L'Hora del Planeta.

Imatge de complement
10/03/2015

El Teatre Casal Agramuntí s’uneix L'Hora del Planeta.

26/01/2015

INICI DELS TREBALLS PER ARRANJAR L’ACCÉS AL CASAL AGRAMUNTÍ

 

08/10/2014

AGRAMUNT DISPOSARÀ DE CINEMA DIGITAL


L’Ajuntament d’Agramunt ha signat un acord amb Circuit Urgellenc per a la instal·lació del nou equip digital

04/09/2014

L'AJUNTAMENT D'AGRAMUNT RENOVA LA SALA DE CONFERÈNCIES

01/07/2014

La publicació celebra aquest 2014 el seu 50è aniversari i la cloenda dels actes per commemorar aquesta efemèride ha estat la publicació del llibre ‘La frustració de l’esperança. La guerra civil a Agramunt’ el qual es va presentar el passat 29 de juny. En aquesta ocasió, enlloc de fer una entrevista, hem explicat el contingut a mode de reportatge.

Imatge de complement Veure fotogaleria Ampliar imatge
01/10/2012

Agramunt acull la primera trobada de municipis participants en el projecte europeu SmartSpaces

© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - 25310 - Agramunt