Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

11/06/2011
ACTE DE CONSTITUCIÓ DEL NOU CONSISTORI
Acte de constitució del nou Consistori d'Agramunt

Aquest dissabte, 11 de juny, a les 12 del migdia, la Sala de Teatre Casal Agramuntí ha sigut l'escenari, de la sessió constitutiva del nou consistori.

El protocol de la sessió, un cop s’ha declarat oberta, ha començat amb la constitució de la mesa d’edat, formada pel regidor de més edat, el regidor de menys edat, i el secretari de la corporació municipal. En el cas d’Agramunt han sigut el Sr. Eduardo López Rodríguez (PSC) i la Sra. Montserrat Canes Niubó (AD'E - AM). Posteriorment els regidors electes han presentat les credencials i han jurat el càrrec per tal que quedi constituïda la corporació.

Després, s’ha fet la proclamació de les candidatures presentades per a l’elecció de l’alcalde i s’ha procedit a la votació. Acabat l’escrutini, el president de la mesa d’edat ha declarat proclamat el nou alcalde, que ha de jurat el càrrec i ha ocupat la presidència.

Els 7 vots favorables dels regidors d'Esquerra i les abstencions dels 4 regidors de CIU, del regidor del PP i del regidor del PSC han fet possible que Bernat Solé sigui el nou alcalde d'Agramunt.

Seguidament l’alcalde ha cedit la paraula als portaveus dels diferents grups polítics amb representació municipal per poder explicar el seu vot. Després, el nou alcalde ha pronunciat el pertinent discurs. L’acte ha acabat quan l’alcalde ha fet el lliurament del pin de plata amb l’escut de l’Ajuntament d’Agramunt, als nous membres del Consistori.

© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - 25310 - Agramunt