Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

18/12/2011
Lliurament de premis del 3r Concurs de Música per a Ball de Bastons

El dissabte 17 de desembre es van lliurar els premis del Tercer Concurs de Música per a Ball de Bastons, a la vila d'Agramunt.

Prèviament, el Jurat s'havia reunit a Manresa, el passat 8 de desembre, per a valorar les obres i dictar el veredicte del Concurs, que arriba a la seva tercera edició.
El Jurat que va valorar les deu músiques presentades estava format per sis membres amb experiència reconeguda en el món de la música popular i tradicional, tals com Xavier Orriols, Daniel Vilarrubias, Carles Llongueras, Joan Pedrós, i també per membres de la Coordinadora, com ara el Sots-President, Josep Guillén, i el President Marc Galí. Actuà com a secretari del Jurat l’Òscar Martí, sense veu ni vot.

L’acte de lliurament de premis celebrat a Agramunt (Urgell), descobrí el veredicte del Jurat, amb la concessió dels següents premis:

- Un accèssit (50€) a l’obra “La Llavor” presentada per Marta Pujades.
- Un accèssit (50€) a l’obra “Cançó de Joia” presentada per Ferran Barrios
- El 2on Premi (200€) a l’obra “La Closca de Nou” presentada per Marta Pujades
- El 1er Premi (500€) a l’obra “Ball de Bastons” presentada per Joan Cuscó

Felicitats als premiats!

L’acte, que tingué lloc a la sala-teatre del Casal Agramuntí, comptà amb la interpretació de les obres guanyadores, i en acabat la colla local Estol-Espígol realitzà una ballada amb el Ball Sionenc (peça premiada en el primer concurs de música).

Les melodies premiades s'incorporaran al registre de melodies de la Coordinadora, i se'n farà un ús extensiu a totes les colles associades, donades les seves característiques, de fàcil memorització i adaptació coreogràfica.

Per acabar, agrair el suport de l'Ajuntament d'Agramunt, que per tercera vegada acull els actes de lliurament d'aquests premis.

Font: Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya.

© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - 25310 - Agramunt