Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

06/04/2020
Circuit Urgellenc inicia la campanya solidària 'I love cine de poble' per assegurar l'obertura de les sales després del coronavirus

 

L'empresa exhibidora de cinema lleidatana Circuit Urgellenc inicia dilluns, 6 d'abril,  la campanya solidària ‘I love cine de poble', que consta de diferents accions pensades per assegurar l'obertura dels 33 cinemes que té l'empresa a diferents pobles de Lleida, l'Aragó i les Illes Balears. Com que l'empresa no cobrarà les quotes dels seus socis durant l'estat d'alarma, buscarà el finançament per fer front a les despeses de la gestió diària de l'empresa mitjançant aquestes accions. Una de les iniciatives és la venta de paquets d'entrades anticipades amb grans descomptes que es podran utilitzar quan es reobrin les sales. Els paquets, que es vendran fins al mes de juliol, són de 10 i 20 entrades a un preu de 53 i 100 euros, respectivament. 

A més, en les sis poblacions amb cinemes que es mantenen gràcies als socis: Agramunt, Bellpuig, Mequinensa, Montblanc, Tamarit i Sariñena, es posa a la venda un carnet d'abonament per 60 euros, vàlid fins al 31 de desembre de 2020 i que permetrà a l'usuari anar a veure totes les pel·lícules programades durant els pròxims sis mesos.

De manera paral·lela, Circuit Urgellenc ha engegat una campanya de ‘crowdfunding' en l'àmbit estatal en la qual ofereix al públic la possibilitat de comprar entrades solidàries que aniran destinades a entitats benèfiques. El gerent de Circuit Urgellenc, Pere Aumedes, explica que aquesta campanya també permet, a les persones que facin les donacions, aconseguir diferents recompenses: "És una campanya de recollida de diners solidaris, a través de la plataforma Goteo, on la gent hi pot aportar des de 5 euros fins a 1.000. Amb les seves aportacions, tenen una sèrie d'aportacions proporcionals a la quantitat donada".

La campanya de micromecenatge a través de la plataforma www.goteo.com, que es va iniciar ahir ha tingut un gran èxit, recaptant més de 1.300 euros en 24 hores i assolint gairebé el 20 per cent dels fons necessaris en un sol dia. La venda d'entrades a través dels abonaments estarà disponible a partir del pròxim dilluns 6 d'abril a les plataformes de Circuit Urgellenc. Algunes de les  entitats que es beneficiaran d'aquesta iniciativa seran l'Associació Estel de Balaguer, l'Associació Aprodisca de Montblanc, l'Associació Amisol de Solsona, l'Associació Crisàlida de Camporrells i l'Associació Alba de Tàrrega o de Tremp.

© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - 25310 - Agramunt