Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

27/04/2014
Magnífic concert amb el Cor Jove de l'Orfeó Català

Magnífic és dir poc per avaluar el concert que vam tenir ocasió d’assistir aquest dissabte dia 26  al Teatre Casal Agramuntí, amb el Cor Jove de l'Orfeó Català, organitzat per les corals d'Avui i Bon Cant en memòria del Ramon Casals. Tot un luxe tenir-los a Agramunt.

Un total de 58 cantaires entre 16 i 25 anys, la majoria procedents dels cors infantils de l'entitat, són l'ànima del Cor Jove de l'Orfeó Català. La seva formació continuada vertebrada en classes de cant i assajos setmanals, culmina en la realització d'una activitat concertística que abasta una vintena de concerts anuals. El Cor Jove és present als cicles del Palau de la Música Catalana, a festivals d'arreu de Catalunya i du a terme una activitat d'intercanvis amb altres cors i orquestres nacionals i internacionals, amb l'objectiu d'enriquir l'educació musical i afavorir el desenvolupament personal dels joves cantaires.

Sota la direcció d’Esteve Nabona i amb Josep Buforn com a pianista, el Cor Jove de l'Orfeó Català es caracteritza per ser un col•lectiu il•lusionat i compromès en l’aprenentatge, i a la vegada per ser un instrument de gran qualitat artística.


© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - 25310 - Agramunt