Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

28/11/2014
AGRAMUNT INAUGURA EL SISTEMA DIGITAL DE PROJECCIÓ DE CINEMA

La sala de cinema d'Agramunt farà una jornada de portes obertes el proper cap de setmana per inaugurar el nou sistema de projector digital, tot i que el nou equip ja ha entrat en funcionament durant aquest passat cap de setmana. Així, es faran dues projeccions gratuïtes. Concretament, seran la sessió del dissabte a un quart de set de la tarda, amb la pel·lícula infantil Com ensinistrar el teu drac II i el diumenge la sessió gratuïta serà a les cinc de la tarda amb la projecció de El Médico. El Médico és una adaptació de la novel·la històrica de Noah Gordon que es va convertir en un best-seller l'any 1986. La història està ambientada a l'Anglaterra del segle XI, i narra la història de Rob Cole un jove que es queda orfe al morir la seva mare víctima d'una estranya malaltia. Aquest fet el porta a viatjar a Persia per estudiar medecina. Ambdues sessions seran gratuïtes.


Conveni Ajuntament d'Agramunt i Circuit Urgellenc

Per a fer possible l'adaptació i instal·lació del nou sistema de projecció digital, l'Ajuntament d'Agramunt ha signat un conveni amb l'empresa Circuit Urgellenc per tal de que la Sala del Casal Agramuntí pugui disposar en l'actualitat d'aquest nou equip. Concretament, Circuit Urgellenc ha assumit la compra de l'equip, amb un pressupost de 45.000euros, i l'Ajuntament ha fet una aportació de 23.000euros, acollint-se a la línia d'ajuts de la Generalitat de Catalunya per a la digitalització de Sales de Cinema. Per altra banda, el contracte, amb un durada de 5 anys, inclou un cànon mensual que Circuit Urgellenc satisfarà a l'Ajuntament. Un cop finalitzat el contracte, l'equip passarà a ser de titularitat municipal.


CARTELLERA DE CINEMA PER AQUEST CAP DE SETMANA


Dissabte 29 de Novembre:

- A les 18.15h COM ENSINISTRAR EL TEU DRAC II. Públic infantil. Sessió gratuïta. Pel·lícula en català.

- A les 22.30h PERDIDA. Preu entrada habitual.Diumenge 30 de Novembre:

- A les 17h EL MÉDICO. Sessió gratuïta. No recomanada a menors de 12 anys. Pel·lícula en castellà.

- A les 19.30h PERDIDA. Preu entrada habitual.Dilluns 01 de Desembre- Dia Espectador:

- A les 22.15h PERDIDA. Preu entrada habitual.


A partir d'ara Agramunt, ja disposa d'equip de projecció digital per a poder projectar les pel·lícules d'actualitat davant el canvi de tecnologia que han dut a terme les principals productores.

ANNEX: foto   (jpg 97752)
Enllaç: Cartellera  
© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - 25310 - Agramunt