Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

20/11/2020
AJUNTAMENT INFORMA - Agramunt limita les activitats de la desescalada

 

AJUNTAMENT INFORMA - Agramunt limita les activitats de la desescalada

L'increment de casos positius de COVID-19 registrats a Agramunt en les darreres setmanes ens posiciona com el tercer poble de Catalunya amb un risc de rebrot més alt, motiu pel qual l'Ajuntament d'Agramunt decideix limitar algunes de les activitats permeses en el marc de la desescalada a partir del dilluns 23 de novembre.


LIMITACIÓ ACTIVITATS CULTURALS I EXTRAESCOLARS
Per una altra banda, tot i l?anunci de flexibilització d'algunes activitats a Catalunya a partir de dilluns, la situació epidemiològica d'Agramunt ens obliga a ser prudents, per això, l'Ajuntament ha decidit suprimir totes les activitats culturals previstes per la propera setmana:
- Actes programats durant la Setmana Lila contra la violència de gènere.

- L'Aula d'Extensió Universitària.
- L'obra teatral Fairfly de la companyia La Calòrica.
- Concert del Cor Euridice.

A més, com a institució competent i seguint les indicacions de Salut, es mantenen tancades les activitats extraescolars que es realitzen en equipaments municipals, tant en espais tancats com a l'aire lliure.

Per evitar al màxim la propagació del virus a Agramunt, recordem de nou la importància de complir amb totes les mesures de prevenció i reduir l?activitat social. No podem abaixar la guàrdia!

En aquest sentit, l'Ajuntament d'Agramunt també buscarà, d'acord amb les companyies, noves dates per la resta d' espectacles que s'han hagut de cancel·lar a causa de la Covid-19

Esperem poder-nos trobar ben aviat al teatre. Salut!.

Imatge de complement

 

© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - 25310 - Agramunt