Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

28/04/2012
L'Orquestra Julia Carbonell va oferir el concert de cloenda de la Setmana Musical juntament amb l'Orquestra Vivace de la nostra Escola.

La Setmana Musical enguany ha arribat a l'onzena edició, i es va celebrar entre els dies 12 i 18 de març. Va ser una setmana plena d'activitats divertides, interessants i lúdiques per als alumnes de totes les edats.
El diumenge dia 18, a Casal Agramuntí, l'Orquestra Julià Carbonell va oferir el concert de cloenda de la Setmana Musical, juntament amb els alumnes que formen l'Orquestra Vivace de la nostra Escola que van actuar de teloners. Al repertori de l'Orquestra Vivace hi va haver un moviment de la Petita Serenata Nocturna de Mozart, i un moviment del concert en Sol per a dues guitarres de Vivaldi, amb Sergi Repilado i Gerard Miralles de solistes.
L'Orquestra Julià Carbonell, sota la batuta d'Alfons Reverté, ens va ensenyar una pel•lícula del cine mut d'Harold Lloyd: "Speedy!". La música d'aquesta pel•lícula és del compositor Cari Davis, i l'Orquestra la va tocar mentre el públic gaudia de la pel•lícula.

Font: Revista Sió

© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - 25310 - Agramunt