Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

24/01/2020
Torna el cicle Brots 2020

 

PRESENTACIÓ DEL 2N CICLE BROTS

Agramunt presentarà la segona edició del cicle d’arts escèniques i musicals Brots. Un cicle que va néixer l’any passat amb la voluntat de fer-nos créixer i ampliar la mirada en la diversitat de missatges i formes expressives.

L’objectiu de la regidoria de cultura de l’Ajuntament d’Agramunt, impulsora del cicle, és consolidar el cicle i fer possible que propostes professionals i de qualitat de diferents disciplines artístiques es puguin veure a Agramunt. El 2n cicle de Brots està format per sis espectacles que han estat objecte de premis i reconeixements i de bones crítiques.

L'abonament que s'ha dissenyat inclou l'entrada a tots els espectacles i té un cost de 29 euros per persona. A més permetrà que en cas de que el titular de l'abonament no pugui assistir a alguna de les sessions, pugui cedir el carnet a una altra persona. 

Una altra opció que s'ofereix és un 10 per cent de descompte per la compra de dos entrades de diferents espectacles. També s'aplicarà un 20 per cent de descompte a la compra de l'entrada per a les persones que disposin del Carnet Jove, per als majors de 65 anys, els menors de 12 anys i per a persones amb diversitat funcional. Els grups a partir de 10 persones també gaudiran de descomptes i s'aplicarà un 25 per cent al preu de les entrades.

La venda anticipada d'entrades així com l'adquisició de l'abonament es farà a l'Oficina de Turisme d'Agramunt a partir del 27 de gener. També es podran comprar entrades 45 minuts abans de cada espectacle a taquilla si queden localitats disponibles. 

La presentació es farà el proper divendres 24 de gener a les set del vespre al bar Lo Casal. Durant la presentació es farà un sorteig d’un abonament del cicle entre el públic assistent.

Descarregat el programa de les activitats del 2on. Cicle de Brots baix de la pagina.

 

© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - 25310 - Agramunt