Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

21/01/2013
MATTHEW TREE PARLA SOBRE LA VISIÓ DE CATALUNYA DES DEL MÓN ANGLOSAXÓ EN UN ACTE CULTURAL A AGRAMUNT

L'Institut Ribera del Sió d'Agramunt va organitzar el dia 21/01/2013 una xerrada del conegut escriptor i tertulià Matthew Tree.

El prestigiós escriptor d'origen anglès resident a Catalunya ha parlat de com veuen el anglesos el nostre país i de com som de diferents les dues cultures catalana i anglosaxona. En un moment marcat per les reivindicacions i aspiracions nacionals, l'escriptor anglocatalà ha debatut sobre les diferències de les dues cultures i de com podem explicar el nostre país als estrangers.

Matthew Tree ha col•laborat com a escriptor amb les publicacions següents, entre d'altres: Diari AVUI, The Times, El Temps, Lletra de Canvi, Matador, The Metropolitan, The Edinburgh Review, The Dalhousie Review, El País, Cave Canis, El Periódico de Catalunya i Time Out Barcelona Guide. Actualment escriu articles per les revistes The Times Literary Supplement, el diari AVUI, Catalonia Today i Barcelona INK.

Aquesta xerrada s'emmarca dins el programa d'activitats culturals que l'institut agramuntí organitza per als alumnes del propi centre i el públic en general.

Font: Ràdio Sió Agramunt

© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - 25310 - Agramunt