Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Agenda Teatre Casal Agramuntí

11/05/2024 - 12/05/2024
Teatre
TEATRE SOLIDARI
Taxi ! de Ray Cooney

OBRA SOLIDÀRIA “TAXI”

El Grup Escènic Agramuntí representarà l’obra de teatre ‘Taxi’, de Ray Cooney, el cap de setmana del 11 i 12 de maig. Aquesta obra, que serà solidària, destinarà tota la recaptació a l’Institut Guttman, ja que un dels actors, en Gerard París, n’ha sigut usuari.

L’obra escollida és un vodevil amb l’escenografia adaptada per tal que hi pugui participar en Gerard, que ja havia fet teatre abans que un accident de trànsit li provoqués una lesió medul·lar al maig de l’any passat.

Després d’un any de l’accident, tornarà a pujar a l’escenari per interpretar aquesta obra que es farà en dues ocasions, el dissabte, 11 de maig a les 21.00 h i el diumenge, 12 de maig, a les 19.00. El preu de l’entrada és de 12 euros.

SINOPSI

Taxi és una divertida comèdia en què el nostre protagonista, taxista de professió, està casat amb dues dones i vivint amb cadascuna en un barri diferent. Això l’obliga a portar una planificació d’horaris molt estricta i fer veritables jocs de malabars per poder acontentar totes dues. Tot el seu pla s’esvaeix quan acaba per un  accident fortuït a l’hospital.. La necessitat d’acontentar les dues dones , d’ enganyar els dos policies i la complicitat dels veïns de dalt, acabaran d’embolicar la troca .

Lloc: Teatre Casal Agramuntí. - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - Agramunt
Organitza: Grup Escènic Agramuntí
Imparteix: Grup Escènic Agramuntí
Preu: 12€

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - 25310 - Agramunt