Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Agenda Teatre 2019

04/12/2019
Curs
Aula d'Extensió Universitària d'Agramunt
Conferència Sergi de Meià. Cuiner i president de la Fundació Institut Català de la cuina.
“Els cuiners i les receptes més importants de la cuina catalana.”

Sergi de Meià. Cuiner

Va néixer a Esplugues, però se sent fill de Vilanova de Meià (Lleida), on va passar els estius de la seva infantesa. Des de petit, va viure la cuina de ben aprop. Es va criar entre els fogons del restaurant familiar, regentat per la seva mare a Esplugues, i de la mà dels avis de Vilanova de Meià, que li van transmetre l'amor per la terra i els seus productes. Amb ells va aprendre els plaers del bon menjar, a conèixer el territori i a saber triar les millors fruites, els bolets més saborosos o les carns més meloses per aconseguir els millors aromes, gustos i textures.

Va iniciar els seus estudis a l'Escola Sant Narcís de Girona per seguir a l'Escola de Restauració i Hostelatge de Barcelona i a L'Ecole d'Hotelerie des Pirenees.

Lloc: TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - Agramunt
Horari: 17.00 h.
Organitza: Aula d'Extensió Universitària d'Agramunt
Imparteix: Sergi de Meià.

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - 25310 - Agramunt