Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

Navegació

Menú principal

Avisos

BENVINGUTS AL WEB DEL TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ
entrades TEATRE CASAL-2
FAÇANA PRINCIPAL DEL TEATRE
SALA DEL TEATRE
SALA CONFERENCIES

.........DESTACATS.........

CINE CLUB RIELLA

 Per rebre informació del cine club Riella per correu electrònic us podeu subscriure a

cineclubriella@esagramunt.com

 

Cubbtural
  Amb el suport de:

AJUNTAMENT INFORMA - Agramunt limita les activitats de la desescalada.

L'increment de casos positius de COVID-19 registrats a Agramunt en les darreres setmanes ens posiciona com el tercer poble de Catalunya amb un risc de rebrot més alt, motiu pel qual l'Ajuntament d'Agramunt decideix limitar algunes de les activitats permeses en el marc de la desescalada a partir del dilluns 23 de novembre.


LIMITACIÓ ACTIVITATS CULTURALS I EXTRAESCOLARS
Per una altra banda, tot i l?anunci de flexibilització d'algunes activitats a Catalunya a partir de dilluns, la situació epidemiològica d'Agramunt ens obliga a ser prudents, per això, l'Ajuntament ha decidit suprimir totes les activitats culturals previstes per la propera setmana:
- Actes programats durant la Setmana Lila contra la violència de gènere.

- L'Aula d'Extensió Universitària.
- L'obra teatral Fairfly de la companyia La Calòrica.
- Concert del Cor Euridice.

A més, com a institució competent i seguint les indicacions de Salut, es mantenen tancades les activitats extraescolars que es realitzen en equipaments municipals, tant en espais tancats com a l'aire lliure.

Per evitar al màxim la propagació del virus a Agramunt, recordem de nou la importància de complir amb totes les mesures de prevenció i reduir l?activitat social. No podem abaixar la guàrdia!

En aquest sentit, l'Ajuntament d'Agramunt també buscarà, d'acord amb les companyies, noves dates per la resta d' espectacles que s'han hagut de cancel·lar a causa de la Covid-19

Esperem poder-nos trobar ben aviat al teatre. Salut!.

TEATRE CASAL

El teatre Casal agramuntí és un equipament de titularitat municipal. Com a punt de referència de l'activitat cultural de la comarca de la Ribera del Sió. Aquest teatre ha tingut un gran èxit d'assistència i ha acollit a infinitat d'espectacles de tot tipus.

Es tracta d'un espai cultural polivalent, que dóna la possibilitat de situacions escèniques totalment diferents, com a teatre, música, dansa, cinema, concerts, actuacions musicals i altres gèneres.

SALA DE CONFERENCIES

El Teatre Casal Agramuntí, també disposa d’una sala d'actes per a conferencies, exposicions, xerrades, projeccions, presentacions, reunions, amb una capacitat de 50 persones.

Cartellera cinema casal agramunti
Segueix-nos al facebook
Segueix-nos al Twitter
Banner inferior
Ajuntament d'Agramunt
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats d'Agramunt - Ajuntament d'Agramunt
© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - 25310 - Agramunt