Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

Navegació

Menú principal

Agenda Teatre Casal Agramuntí

Imatge de complement Ampliar imatge
03/05/2019
Teatre
BROTS cicle d'arts escèniques i musicals
Companyia La Inestable 21 amb l’espectacle Q

La Inestable 21 és una companyia d’arts escèniques dirigida per Antonio Gómez Casas, amb la particularitat d’estar conformada per actors i actrius d’entre 8 i 21 anys. L’objectiu principal de la companyia és crear produccions d’un alt nivell artístic i professional, però sempre donant veu real als menors. Així, per crear els espectacles es treballa a partir d’improvisacions i temes oberts que es van desenvolupant al llarg del procés. No hi ha un text fixat prèviament, sinó que els diàlegs o monòlegs es van lligant i prenent forma al llarg del procés de creació.

Els espectacles de la companyia, tot i que van dirigits a tot tipus de públic, connecten especialment amb els i les joves. Tots sabem la dificultat que comporta que els i les menors vagin a activitats culturals d’arts en viu com el teatre, la dansa o la música. El poder de La Inestable 21 és també crear un producte que empatitza de manera molt directa amb aquestes edats i aconsegueix que els joves que s’acosten a veure un dels nostres espectacles vulgui tornar a una sala de teatre.

Q

“Q pot ser una persona, un sentiment, un moment o una sensació. Q pots ser tu, algú o ningú. Què prefereixes? Tu decideixes. Q és creure, veure, riure i viure. És tenir, gaudir, morir i renéixer. És passió per la vida i curiositat per la mort, ànsies per un nou dia i ganes de deixar-ho tot.” Així defineixen els personatges de l’obra a la seva protagonista, Q. Una noia de 16 anys que es troba en un moment de canvis importants en la seva vida. 

Q tracta el tema del pas de la infància a l’edat adulta. Un moment de crisi d’identitat en el qual és molt important definir qui ets i cap a on vols anar.

és, a més a més, un espectacle de creació pròpia on els mateixos adolescents han pogut aportar les seves idees i la seva visió sobre el tema.

Lloc:  TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - Agramunt
Horari:  21:00h.
Organitza:  Ajuntament d'Agramunt
Imparteix:  La Inestable 21

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Ajuntament d'Agramunt
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats d'Agramunt - Ajuntament d'Agramunt
© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - 25310 - Agramunt