Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

Navegació

Menú principal

Agenda Teatre 2021

Imatge de complement Ampliar imatge
25/12/2021 - 26/12/2021
Teatre
Representació teatral "Deixeu-me un tenor!"
Grup Escènic Agramuntí

 

El propers dies 25 i 26 de desembre al Teatre Casal Agramuntí, el Grup Escènic Agramuntí  representarà l´obra de teatre Deixeu-me un tenor!.

Es tracta d´una comèdia trepidant de Ken Ludwig. La trama gira al voltant d´una accidentada representació d´Otello, on moltes coses i molts personatges no són el que semblen. Portes que s´obren i es tanquen sobtadament, noies amagades als armaris, corredisses, dones geloses, visites inesperades... tot això i més hi en aquesta obra hilarant que transcorre en la suite d´un hotel de Cleaveland, amb un grapat de personatges.

Si voleu riure sense parar i passar una bona estona, no us perdeu aquest muntatge que es representarà el proper dissabte 25 desembre a les 22h i el 26 de desembre a les 19:30h, al Teatre Casal Agramuntí.

# Deixeu-me un tenor! #

de Ken Ludwig

Traducció de Jordi Muixí i Jordi Girabal

Direcció de Carme Vicens

A càrrec del Grup Escènic Agramuntí 

Podeu adquirir les entrades online a partir del dia 24 fins al dia 22  també podeu adquirir les entrades a taquilla el dia 24 de les 19:00h. a 21:00h. i mateix dia 1 hora abans de cada funció.

L'activitat complirà amb les mesures de seguretat i higièniques previstes per fer front a la pandèmia de la Covid-19. I serà obligatori l'ús de la mascareta.

Lloc:  TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - Agramunt
Horari:  22:00h. i 19:30h.
Organitza:  Grup Escènic Agramuntí
Imparteix:  Grup Escènic Agramuntí

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Ajuntament d'Agramunt
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats d'Agramunt - Ajuntament d'Agramunt
© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - 25310 - Agramunt