Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

Navegació

Menú principal

Agenda Teatre Casal Agramuntí

Imatge de complement Ampliar imatge
10/01/2020
Teatre
Companyia Teatracció
No em ratllis!!!,

Els alumnes de 3er d’ESO d’Agramunt de l’INS Ribera del Sió assistiran aquest divendres 10 de gener l’obra de teatre  No em ratllis!, que es representarà al Teatre Casal Agramuntí  dins el Programa d’educació pla de Prevenció de Drogodependències del Consell Comarcal de l'Urgell, a càrrec de l’ONG Teatracció, planteja la prevenció al consum de les drogues d’una manera lúdica i participativa.

No em ratllis!!!, en la qual la companyia Teatracció escenifica durant prop d'una hora les vivències, els pensaments i els records dels protagonistes en relació amb el consum de drogues (alcohol, porros, pastilles, etc.) i les conductes de risc que comporta (accidents de cotxe, baralles, relacions sexuals sense protecció, etc.). Després de l’obra sobre un debat entre els actors i el públic. L’argument teatral també serà la base per a desenvolupar activitats grupals posteriors.

La campanya té el suport de la Direcció General de Drogodependències i Sida, de la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i de l’oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona.  No em ratllis!!!, informa els joves dels riscos que comporta el consum de diferent tipus de drogues i sobre les conseqüències nefastes que poden provocar. L'objectiu preventiu que es treballa a partir d'aquest programa és el foment de l'oci saludable.

Amb el teatre interactiu els joves desenvolupen el pensament crític!

La representació serà aquest divendres a les 12.40 h.

Lloc:  TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - Agramunt
Horari:  12.40 h.
Organitza:  Consell Comarcal de l'Urgell,
Imparteix:  Companyia Teatracció

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Ajuntament d'Agramunt
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats d'Agramunt - Ajuntament d'Agramunt
© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - 25310 - Agramunt