Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

Navegació

Menú principal

Agenda Teatre Casal Agramuntí

Imatge de complement Ampliar imatge
28/10/2020
Curs
Aula d'Extensió Universitària d'Agramunt
Conferència Dr. JOSEP QUERALT
MARIHUANA: USOS RECREATIUS I MEDICINALS

Dr. JOSEP QUERALT
Professor de la Facultat de Farmàcia
de la Universitat de Barcelona


Part 1: MARIHUANA: USOS RECREATIUS I MEDICINALS
Les drogues que actuen sobre el sistema nerviós, estan presents en la nostra vida diària, tant les legals de lliure accés com aquelles considerades il·legals. Les drogues estimulen el ?centre de recompensa del cervell ? amb una potència molt superior al de les funcions fisiològiques, com ara el menjar o el sexe, d?aquí que produeixin addicció. En dues conferències consecutives, ens proposem explicar les característiques de les drogues més consumides en el nostre entorn.
En la primera, parlarem de la marihuana obtinguda a partir del cànnabis, per tractar-se de la droga psicoactiva més corrent entre els joves. Explicarem les diferències entre marihuana i haixix. Repassarem la història de la droga, les formes de consum, els components químics de la planta i els canvis que produeix en l?organisme. Descriurem també les aplicacions mèdiques de la planta i dels seus components, com per exemple evitar el vòmit, tractar el dolor, augmentar la gana, etc.

Aquesta sessió està adreçada als alumnes inscrits al curs de l'Aula Extensió Universitària d'Agramunt.

L'activitat complirà amb les mesures de seguretat i higièniques previstes per fer front a la pandèmia de la Covid-19. I serà obligatori l'ús de la mascareta pels majors de 6 anys i mantenir la distància de seguretat entre persones no convivents.

Aforament limitat.

Lloc:  TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - Agramunt
Horari:  17h.
Organitza:  Aula d'Extensió Universitària d'Agramunt
Imparteix:  JOSEP QUERALT

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Ajuntament d'Agramunt
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats d'Agramunt - Ajuntament d'Agramunt
© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - 25310 - Agramunt