Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

Navegació

Menú principal

Agenda Teatre Casal Agramuntí

Imatge de complement Ampliar imatge
05/03/2022
Música
BROTS 4t cicle d'arts escèniques i musicals
INFANTICIDA - Marlia Produccions

Infanticida parla d'una dona que intenta trobar una escletxa de llum en un món fosc i desolador. El monòleg dóna veu a una dona, l?autora de la qual (Caterina Albert) va haver de silenciar la seva pròpia per poder ser lliure com a artista. Un monòleg on el personatge protagonista narra el capítol més dur i cruel de la seva vida. Un personatge que ha viscut una situació límit i que comparteix la seva experiència amb un públic que descobrirà la vida i les circumstàncies que han portat al personatge a assassinar al seu propi fill.


Clara Peya passa pel sedàs de la música electrònica aquesta història explicada en primera persona, aprofitant els recursos electrònics per reforçar l'ambient fosc, oníric i transgressor del text.


Una història que, tot i ser escrita a finals del segle XIX, manté elements vigents, com ara el mite de l'instint maternal, la pressió social i alguns clixés femenins i de feminitat.

Recomanada a partir de 16 anys.

L'espectacle forma part del 4t Cicle d'arts escèniques i musicals BROTS.

Lloc:  TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - Agramunt
Horari:  21:00h.
Organitza:  Ajuntament d'Agramunt

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Ajuntament d'Agramunt
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats d'Agramunt - Ajuntament d'Agramunt
© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - 25310 - Agramunt