Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

Navegació

Menú principal

Agenda Teatre 2017

Imatge de complement
25/12/2017 - 26/12/2017
Teatre
Això no és Vida !

La Companyia Teatredetics presenta: "AIXÒ NO ÉS VIDA". Una obra de T de Teatre escrita per Sergi Belbel, Albert Espinosa i David Plana.

Els personatges d'Això no és vida! viuen en el desconcert més absolut, submergits en la confusió total, ofegats, estressats i obsessionats.
L'espectador és testimoni d'un quintet d'inseguretats manifestades mitjançant una dona hiperactiva encegada per l'organització, una depressiva suïcida, una executiva irritable i agressiva, una ingènua conformista i una addicta a la cirurgia estètica incapaç d'acceptar-se a si mateixa.

Això no és vida! és una paròdia esbojarrada sobre la tendència humana a complicar-se l'existència, sobre els entrebancs i peripècies de cinc dones condemnades a conviure amb els drames i les frustracions que elles mateixes s'han creat.

 

Dia 25 a les 22:00h.

Dia 26 a les 20:30h.
 

Entrades anticipades divendres 22 de desembre de 18.00h a 20.00h. a >amm comunicació & imatge  i a taquilla dues hores abans de cada funció. També hi haurà venda online del 14 al 22 de desembre a www.inscripcions.cat

Lloc:  TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - Agramunt
Organitza:  COMPANYIA TEATREDETICS
Imparteix:  COMPANYIA TEATREDETICS

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Ajuntament d'Agramunt
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats d'Agramunt - Ajuntament d'Agramunt
© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - 25310 - Agramunt