Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notes de Premsa

En aquest apartat trobaràs les diferents notes de premsa publicades als mitjans de comunicació.  A més també pots consultar les diferents notícies aparegudes als mitjans de comunicació i que fan referència directa als esdeveniments que s’han realitzat al teatre.

La influència del temps en la salut de les persones

Francesc Mauri aplega 150 persones a Agramunt. El casal agramuntí d’Agramunt va acollir dilluns 6 d’octubre la conferència La influència del temps en la salut de les persones, a càrrec de l’especialista en meteorologia Francesc Mauri,que va aplegar més de 150 persones a la primera de les conferències que inclou el cicle Dona informa't-Dona i llengua, que organitza per cinquè any consecutiu el Consell Comarcal de l'Urgell. Francesc Mauri va començar la seva conferència explicant els efectes que té el temps sobre la salut de les persones. Els canvis de temperatura, els anticiclons, el vent, la humitat, la pluja o la boira desencadenen sovint alguns canvis en el metabolisme i en la salut de les persones. Les migranyes, refredats, mal en les articulacions, fatiga, decaïment són algunes de les afeccions més comuns. Coincideix que aquesta influència és més gran en les dones i que afecta un terç de la població. La conferència fou força interessant i els assistents van preguntar a l’home del temps de TV3 alguns dubtes que tenien sobre aquestes dolences relacionades amb el temps, així com el tema del canvi climàtic o la sequera. Font: bondia.cat

Diari Segre Escala_hifi_2011

EL FESTIVAL D’ESCALA EN HI-FI a favor de la MARATÓ de TV3 L'associació de dones L'Esbarjo va tenir un gran èxit en omplir de públic les quatre sessions de l'espectacle d'escala en hi-fi a favor de La Marató de TV3. Pel Casal Agramuntí van passar en quatre dies (4, 6, 7 i 8 de desembre) més de 1.500 espectadors.

© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - 25310 - Agramunt