Saltar a continguts

TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

09/05/2011
PRESENTACIÓ DE LES PARELLES VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA
programa

Avui dilluns es a durà terme la presentació de les parelles que s’han apuntat al programa "Voluntariat per la Llengua", a la sala conferències del Casal Agramuntí, a les 7 de la tarda. A l’acabament de la presentació es farà un petit refrigeri que servirà per posar en contacte el voluntari amb l’aprenent.

La presentació anirà a càrrec de Conxita Navarro, directora del Consorci de Normalització Lingüística a Lleida, Teresa Arrufat; directora del CNL de Tàrrega, Eva Oto; coordinadora del programa a la província de Lleida i Dolors Vall, regidora de Benestar Social de l’Ajuntament d’Agramunt.

S’han creat un total de 8 parelles les quals s’han format a través de compatibilitat d’horari i altres preferències que es sol·licitaven a la fitxa d’inscripció. Aquestes parelles es trobaran un hora a la setmana durant 10 setmanes per practicar al català. Així mateix, des de la Regidoria es vol informar que si hi ha algú que està interessat a participar-hi ho pot fer, només cal inscriure’s a les oficines de l’Ajuntament d’Agramunt.

Dins del programa, la regidora de Benestar Social, ha proposat una activitat cultural, aquesta serà la lectura de diferents poemes, alguns d’aquests han estat escrits pels mateixos participants del programa de voluntariat per la llengua. Aquesta lectura es farà a meitat de les sessions.

Ajuntament d'Agramunt
Aquest web forma part de: Portal d'Entitats d'Agramunt - Ajuntament d'Agramunt
© TEATRE CASAL AGRAMUNTÍ - Ronda dels Comtes d'Urgell, s/n - 25310 - Agramunt